Vänta...

1. När?

2. Var?

3. Deltagare?

* = Obligatoriska fält

Information till konferensanläggningar

Här finner ni mer information om våra olika erbjudanden. Vi har tre olika paket för att göra det så enkelt som möjligt för er att få er konferensanläggning och era konferenslokaler bokningsbara så snabbt som möjligt! Vi är dock mycket mer flexibla än så, så kontakta oss för mer information, eller om ni önskar ett särskilt upplägg. Vi går igenom systemet med er på plats hos er eller via ett webbmöte, som tar ca 30-45 minuter.

Det går mycket snabbt att lägga upp en ny konferensanläggning och dess konferenslokaler, så när ni väl bestämmer er, kan vi normalt se till att det går att boka era konferensanläggningar och konferenslokaler redan dagen efter!

Gör era konferenslokaler bokningsbara på Bokaenkonferens.se

Er konferensanläggning och era konferenslokaler marknadsförs och blir bokningsbara via bokaenkonferens.se. Bokaren kan se och boka tillgängliga tider, med tillbehör och förtäring. 

Support vardagar 8-17.

Utbildning på plats hos er eller via webben.

7% provision på bokningar, alt. 50 kr/konferenslokal per månad i fast avgift. 

Ni kan själva reservera en tid om en bokning kommer in från annan sida eller via telefon.  (Den blir då ”låst” för andra bokningar under den tiden). Detta går mycket snabbt och smidigt, och man behöver alltså inte ange vilka som ska använda rummet, utan enbart låsa det för bokning via vår hemsida.

Vi har integration mot ett flertal bokningssystem, både stora och små, och utökar detta kontinuerligt. Kontakta oss för att se om vi har en integration mot ert bokningssystem. Integrationen innebär att nya bokningar och priser i ert system automatiskt överförs till oss, så att det alltid är uppdaterat (viss variation i funktion mellan olika bokningssystem kan förekomma). 

Vi bjuder på integrationskostnaden fram till och med den 31/12 2016!

Bindningstid: 12 mån. Man kan ej byta typ (provision eller fastpris) under avtalstiden. Det går utmärkt att byta till ett större paket.

Gör era konferenslokaler bokningsbara på flera webbsidor

Er konferensanläggning och era konferenslokaler marknadsförs och kan bokas via bokaenkonferens.se samt via en eller flera egna kanaler (exempelvis er egna webbsida). Vår bokningsmotor läggs då in på er webbsida, därefter kan ni eller vi designa den för att matcha er webbsida . Grunddesign (finns i några olika färgkombinationer) ingår alltid. (Timdebitering för design utöver grunddesign, f.n. 750 kr/timme. 

Ni kan då ta del av statistik, bokningar, bokningshistorik och  kampanjer för era konferensanläggningar och konferenslokaler. Kunden får tillgång till Mina sidor, både på bokaenkonferens.se och på er webbsida. Ni väljer själva vad som är bokningsbart på respektive site.

Support vardagar 8-17. 

Utbildning på plats hos er eller via webben. 

Era telefon- och mejlbokningar lägger ni in som vanligt i ert bokningssystem. Dessa bokningar tar vi ingen debitering för. Ni går då in i vårt system om sätter respektive rum som reserverat, så ingen bokning kan göras via webben.

Fast månadskostnad på 1000 kr/mån samt 50 kr/konferenslokal per månad (inklusive implementering av bokningsfunktionen på er hemsida) för en bokningskanal och en konferensanläggning. Önskas ytterligare kanaler eller konferensanläggningar tillkommer 500 kr/mån per tillkommande kanal eller anläggning. 

Ni väljer och styr själva enkelt vilka konferenslokaler och/eller konferensanläggningar som ska vara synliga på vår webbsida respektive er webbsida.

Vi har integration mot ett flertal bokningssystem, både stora och små, och utökar detta kontinuerligt. Kontakta oss för att se om vi har en integration mot ert system. Integrationen innebär att nya bokningar och priser i ert system automatiskt överförs till oss, så att det alltid är uppdaterat (viss variation i funktion mellan olika bokningssystem kan förekomma). 

Vi bjuder på integrationskostnaden fram till och med den 31/12 2016!

Bindningstid: 12 mån. Man kan ej byta typ (provision eller fastpris) under avtalstiden. Det går utmärkt att byta till ett större paket.

Hantera alla bokningar för er konferensanläggning och era konferenslokaler

Detta system är ett komplett bokningssystem för din konferensanläggning! Du får ett bokningssystem som stödjer både onlinebokning samt mejl- och telefonbokning. Här kan du ta ut körschema och se statistik. Dina kunder får tillgång till Mina sidor och du kan enkelt ta ut fakturaunderlag från bokningssystemet eller använda något av de fakturasystem som vi är sammankopplade med för att fakturera med ett klick direkt ifrån vårt system! Du kan lägga in bokningskampanjer och olika konferenspaket.

Er konferensanläggning och era konferenslokaler marknadsförs och blir bokningsbara via Bokaenkonferens.se samt via en eller flera egna bokningskanaler (exempelvis er egna webbsida). Vår bokningsmotor läggs då in på er webbsida. Därefter kan ni eller vi designa den för att matcha er webbsida (när vi designar tillkommer timdebitering, f.n. 750 kr/timme). Grunddesign (finns i några olika färgkombinationer) ingår alltid. 

Support vardagar 8-17.

Utbildning på plats hos er eller via webben. 

Kontakta oss för offert!

Bokaenkonferens.se

info@bokaenkonferens.se

0290-59 90 00